Bade- og båd- broer

Bade- og båd- broer

En super dejlig badebro, er guld værd for os der er vinterbadere – det at kunne komme så langt ud i vandet at man bare lige skal lade sig dumpe ned i det kolde vand om vinteren, gør det uvilkårligt en del nemmere at være vinterbader, end der hvor der ingen bro er, og man så skal gå langt ud i vandet før man kan blive dækket af det kolde vand.
https://www.pro-bro.dk/
De lange badebroer er selvfølgelig også dejlige, selvom man ikke lige er vinterbader – af og til kan der jo være både store glatte sten og mange muslingeskaller i strand og vandkanten, der gør at det er vanskeligt at komme ud og få sig en god svømmetur i det dejlige vand en varm sommerdag.
Nu kommer jeg rundt en del i Danmark, og har da også se en masse forskellige tyer af badebroer – nogle flottere end andre, men alle havde de til formål, at man kom et godt stykke ud i vandet, og hen over det der måtte være af forhindringer i vandet.

Der er selvfølgelig også en del private der får etableret en kombination af en badebro og en båd bro, og her tænker jeg på de områder hvor million villaerne ligger. Der findes også andre steder hvor man får opstillet bådebroer – og hvor man så kan lægge til, hvis man kommer sejlende forbi, og lige har brug for at lægge til af en eller anden årsag.
Uanset om man taler om en badebro eller en båd bro, så handler det jo om at komme ud til der hvor vandet har en vis dybde. Det er der virksomheder der har specialiseret sig i at producere – og det er da også via en af disse virksomheder, at vi fik vores badebro leveret og sat op.
Jeg vil ikke kunne leve uden min badebro, og andre må gerne benytte den, for jo mere den bliver brugt, jo mere får jeg får mine penge – og hvorfor så ikke give andre mennesker den mulighed at få sig en god oplevelse ved at gå ud på en badebro og ned i vandet for at bade.