Snus I Danmark Og Sverige

Snus I Danmark Og Sverige

Snus er en type røgfri tobak, der stammer fra Sverige. Den er typisk lavet af malet tobak, salt og vand og placeres under overlæben i længere tid. I dag er snus meget udbredt i Sverige og Norge og har vundet popularitet i andre europæiske lande samt i USA. Den første registrerede omtale af snus går tilbage til 1637, hvor det blev nævnt i en svensk medicinsk tekst. Det er dog sandsynligt, at snus har været brugt i Sverige i århundreder før dette. I det 18. århundrede blev snus stadig mere populært, især blandt de lavere klasser. Dette førte til et forbud mod snusproduktion i 1780. Forbuddet blev dog ophævet i 1822, og snus blev hurtigt en vigtig del af den svenske kultur. I dag er snus en vigtig del af den svenske kulturarv, og dets popularitet fortsætter med at vokse. Se en masse nye velsmagende snus hos https://nikopouches.dk/collections/velo.

 

 

Hvor populært er snus i Danmark?

Selv om snus ikke er lige så populært i Danmark som i Sverige, er der stadig et stort antal mennesker, der bruger det. Faktisk bruger omkring 4 % af den danske befolkning snus regelmæssigt ifølge en undersøgelse fra 2013.

Der er en række årsager til, at snus måske ikke er så populært i Danmark som i Sverige. En af grundene kan være, at snus ikke er så let tilgængeligt i Danmark som i Sverige. En anden årsag kan være, at prisen på snus generelt er højere i Danmark end i Sverige.

På trods af at snus måske ikke er lige så populært i Danmark som i Sverige, er der stadig en række mennesker, der bruger det regelmæssigt. Hvis du er interesseret i at prøve snus, er det værd at tjekke de muligheder, der findes i Danmark.

Send kommentar