Barnet udvikler sig med et læringstårn

Barnet udvikler sig med et læringstårn

Der er en stor chance for, at i hvert fald dine bedste forældre aldrig var bekendt med et https://woodif.dk/shop/moebler/laeringstaarn/, og dine forældre havde næppe sådan et at lege og være kreativ ved som små.
Det var bare ikke noget, der fandtes, og det havde måske ikke så meget at gøre med, at man sådan set ikke kunne lave det for allerede mange år siden, selvom det så ikke var blevet sket med de samme gode materialer, sikkerhedsforanstaltninger og med fokus på, hvad barnet kan bruge det til.
Men dengang for flere årtier siden var det lidt en luksusting, hvis man havde sådan noget, og det var kun de rige og dem med overskud, der kunne bestille sådan en ting.
Ellers skulle det være nogle snarrådige forældre eller kreative naboer, som der havde mulighed for at lave sådan et tårn – men de havde også deres eget at se til for at overleve.
Hvis man så endelig fik sådan et tårn, og man ikke var en del af det bedre borgerskab i byen, så var det nok en særlig gave, som der kunne være bygget på, inden man blev født, som man så bare havde at sætte pris på i mange år.

Et læringstårn kan bruges længe

For sådan et læringstårn her er jo ikke ligesom børnetøj, som barnet hurtigt vokser ud af, for det er et tårn, som der kan bruges længe, hvis det er lavet godt nok, og man sørger for at passe på det.
Barnet kan være kreativt med det på mange områder, som der også passer til det alderstrin, som det befinder sig på, og så må man anspore barnet til at lege og være kreativ med nogle ting, der sømmer sig for et barn i dets alder.
Er man heldig, så er det endda et tårn, som man kan give videre i arv til andre børn i familien, eller man kan give det videre til andre familier, der står og venter børn, eller de lige har fået børn.
Der er ingen grund til, at man så bare smider sådan et tårn ud, fordi ens eget barn er blevet for stort til det.