Hvor får du dit solcelletilskud fra?

Hvor får du dit solcelletilskud fra?

Der er mange måder, hvorpå man kan få Solceller tilskud, og der er så sandelig kommet flere til gennem årene, end hvad man kunne finde tidligere.
Det var dyrt at få dem sat op, de var ikke så effektive, og så var de grimme, så der var ikke så mange private boliger, der fik sat den slags op, og man kunne endda også blive drillet med den slags, fordi man ikke gjorde, som alle de andre.
Det var mest store virksomheder, der valgte at have den slags, fordi de ville vise, man gerne ville køre en grøn profil, også selvom de solceller ikke kunne opveje hele ens energiforbrug, og det endda nogle gange endte med at blive en udgiftsforretning, men så havde man trods alt sendt et positivt signal.
Det er en helt anden historie nu, hvor man oplever, at både private og virksomheder bliver opfordret til at sætte solceller op, og man kan få tilskud til den slags på mange forskellige måder.

Du kan skam også få råd til de solceller med et tilskud

Hvis man ikke havde mulighed for at udnytte de tilskud, eller der var det ene eller andet, som der stod i vejen for det, så var der altid andre muligheder for at få råd til dem, og det kan man stadig gøre nu om dage.
Et godt eksempel er jo simpelthen at spare op til dem. Det er ikke decideret sådan, man forstår et “tilskud”, men det kan føles sådan, når man tager de penge frem, fordi man ikke trækker veksler på ens daglige økonomi, så det ikke gør “ondt” på samme måde.
Måske har man så råd til alle de solceller, man gerne vil have, eller også bliver det er godt supplement, men det er trods alt en god start.
Man kan også prøve at låne pengene fra nogle, som man kender, eller man kan tage en tur i banken og høre, om man kan låne penge til de solceller.
Som regel er det jo noget, der gør, at man på længere sigt kan spare penge, så sådan nogle lånte penge burde man hurtigt kunne betale tilbage igen.