Slap af sammen

Slap af sammen

Alle med et arbejdsliv ved, at kroppen kan trænge til en pause efter en lang arbejdsuge. Weekenderne er som et helle, hvor vi kan sove lidt længere og spise maden i lidt langsommere tempo og tale med hinanden lidt længere. I weekenderne kan man søge de oplevelser, der får kroppen til at slappe helt af.

Dyrk hinandens selskab i tavshed

Der, hvor jeg slapper mest af, det er, når jeg er sammen med én, jeg holder af, og vi ikke behøver at sige så meget til hinanden. Det kan være på en biltur, hvor vi sidder side om side og bare lader blikket vandre ud over naturen, der passerer. Det kan også være på en strand, hvor vi i tavshed nyder solnedgangen.
Eller det kan være i biografen. Det er nok min favorit, når alt kommer til alt. For i biografen er der sat tid af til, at roen kan falde. Her skal jeg ikke tale med nogen, og jeg er sikker på, at ingen kan nå mig på mobilen. Kun den rene oplevelse. Arhh.