Historien om Gucci

Historien om Gucci

I dag er Gucci et af de mest kendte luksusmærker i verden. Men sådan har det ikke altid været. Faktisk har Gucci-mærket en relativt ydmyg begyndelse. Gucci blev grundlagt i Firenze, Italien, i 1921 og startede oprindeligt som en lædervarevirksomhed. Det var først i 1950’erne, at Gucci begyndte at forgrene sig til andre områder som f.eks. tøj og parfumer

Gucci’s opstigning til prominence

Det var i 1970’erne, at Gucci for alvor begyndte at tage fart. Takket være de innovative designs af kreativ direktør Alessandro Michele har Gucci oplevet en renæssance i de seneste år, og især millennials har fået smag for mærket. Fra det ikoniske dobbelt-G-logo til de grønne og røde striber er Gucci blevet synonymt med luksus og high fashion.

Uanset om du er på udkig efter en luksuriøs håndtaske, et moderigtigt stykke tøj eller en unik duft, er der ingen tvivl om, at Gucci er et af de bedste mærker i branchen. Med en rig historie og en forpligtelse til innovation er det ikke underligt, at dette italienske luksushus er blevet så populært over hele verden.

Send kommentar