Hvorfor Messi er den største fodboldspiller nogensinde

Hvorfor Messi er den største fodboldspiller nogensinde

Hvis du spørger en fodboldfan, hvem den bedste spiller nogensinde er, vil du sandsynligvis få en lang række svar. Nogle vil sige, at det er Cristiano Ronaldo, nogle vil sige, at det er Diego Maradona, og andre vil sige, at det er Pelé. Men hvis du spørger mig, er der kun ét rigtigt svar: Lionel Messi.

Den første ting, der adskiller Messi fra andre store fodboldspillere, er hans lange liste af resultater. Messi har vundet prisen som årets FIFA World Player of the Year hele seks gange, hvilket er rekordhøjt. Han har også vundet den europæiske guldsko (som gives til den bedste målscorer i Europa) fire gange, hvilket er rekord. I 2012 satte han en ny verdensrekord for flest scorede mål i et kalenderår med 91 mål i 69 kampe.

Endelig er det, der virkelig adskiller Messi fra de andre, hans indflydelse på folk i hele verden, der elsker fodbold. Han har legioner af fans, der følger hans mindste skridt, både på og uden for banen. Hans personlige historie – fra en ydmyg start i Argentina til at blive en af verdens rigeste atleter – inspirerer folk i alle aldre til at forfølge deres drømme. Han bruger også sin platform til at gøre noget godt i verden og støtter adskillige velgørende organisationer, herunder UNICEF, Soles4Souls og Make-A-Wish Foundation.

Send kommentar