En guide for nybegyndere

En guide for nybegyndere

World Series of Poker (WSOP) er den mest prestigefyldte pokerturnering i verden. Det er en række turneringer, der finder sted over flere uger i Las Vegas, Nevada. Spillere fra hele verden kommer til Vegas for at konkurrere om millioner af dollars i præmiepenge.

WSOP startede tilbage i 1970, da en gruppe professionelle pokerspillere mødtes for at spille det, der dengang blev kaldt “Texas Gambling Reunion” Turneringen var en kæmpe succes, og den er vokset eksponentielt i de efterfølgende år. I dag tiltrækker WSOP titusindvis af spillere og tilbyder over 100 forskellige events med buy-ins fra et par hundrede dollars til 100.000 dollars. Main Event, som er den turnering, som alle ønsker at vinde, har en buy-in på 10.000 dollars og udbetaler typisk omkring 8 millioner dollars til vinderen.

WSOP er pokerens Super Bowl – det er der, hvor de bedste spillere i verden kommer for at konkurrere om millioner af dollars i præmiepenge. Hvis du er interesseret i at spille i WSOP, er der et par forskellige måder, hvorpå du kan kvalificere dig. Du kan enten vinde din vej ind ved at vinde en anden mindre turnering, eller du kan købe dig ind ved at betale et startgebyr på 10.000 dollars. Alternativt er der satellitturneringer, som du kan deltage i for en brøkdel af dette beløb med chancen for at vinde din vej til Main Event. Uanset hvordan du vælger at gøre det, er det at kvalificere sig til og spille i WSOP en oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Vil du forsøge med pokerturnering, så kan du læse mere via Casino Munkebjerg.

Send kommentar