Kampagnepakker fra Krudtteltet.dk

Kampagnepakker fra Krudtteltet.dk

Jeg er meget til de her store pakker, når man taler om fyrværkeri – men de plejer at indeholde en hel del forskellige slags krudt og fyrværkeri som man kan skyde af Nytårsaften. Det var da også på den måde at jeg fandt hjemmesiden Krudtteltet.dk – for det var min tur til at komme med fyrværkeri – og hvis jeg kunne få tingene til en lavere pris ved at handle på nettet, så var det da værd at undersøge. Det viste sig så også at der var penge at spare, for jeg fik meget mere fyrværkeri og krudt for mine penge end det jeg plejede at få. Samtidig var der et kæmpe udvalg, så det var faktisk rigtig svært at beslutte mig for hvilken af de her kampagne pakker jeg skulle vælge – så jeg valgte den der passede ind i det budget jeg havde afsat.

Kampagnepakker fra shop i krudtteltet.dk

Som jeg skrev ovenfor, så var der utallige slags kampagne pakker i krudtteltet, men de havde også rigtig mange andre ting som jeg kunne købe med til festen – så det gjorde jeg også lige. Briller til alle, så vi ikke lige fik nogen øjenskader – og så lidt sjovt til ungerne. For mig var det en god oplevelse at handle på Krudtteltet.dk – gode kampagne pakker, god kvalitet, hurtig levering og så lige til døren. Mine venner var helt vilde med de ting jeg havde købt, og havde også spurgt ind til hvor jeg havde købt det henne, siden jeg også kunne få det til den pris.

Send kommentar