Sådan holder du en mindeværdig Mortensaften på Munkebjerg Hotel

Sådan holder du en mindeværdig Mortensaften på Munkebjerg Hotel

Mortensaften er en traditionsrig aften, hvor familie og venner samles for at nyde en lækker middag og i Danmark har det bl.a. været tradition at spise and til Mortensaften. Men det kan være en udfordring at være vært for sådan en aften, specielt med planlægning af mad og at gøre aftenen særlig for dine gæster. Derfor kan et ophold på Munkebjerg Hotel være ideelt for din Mortensaften. Munkebjerg Hotel har næsten 100 års erfaring indenfor selskaber og events og kan tilbyde en række faciliteter til at gøre din Mortensaften uforglemmelig.

Faciliteter:

Munkebjerg Hotel har en række forskellige faciliteter og lokaler til rådighed, alt efter størrelsen på jeres selskab. I kan vælge mellem små intime lokaler og større sale, der kan rumme op til 400 personer. Til julen tilbyder hotellet også festlige julelokaler, der er dekoreret i dejlig julestemning. Derudover kan du også vælge, om du vil have en overdådig Mortensaftensmenu i restauranten eller en privat menu i et af lokalerne.

Luksuriøse værelser:

Hvis dine gæster kommer langvejsfra eller simpelthen ønsker at gøre din Mortensaften til en mini getaway, kan Munkebjerg Hotel også tilbyde luksuriøse værelser og suiter. Hotellet ligger i smukke omgivelser med udsigt til omkringliggende natur og søer, så I kan forynge jeres sjæl efter en vellykket Mortensaften.

Aktiviteter for alle:

Munkebjerg Hotel tilbyder også et bredt udvalg af sjove og underholdende aktiviteter for dine gæster. Hvis du planlægger en weekendtur med dine venner eller kollegaer efter Mortensaftenen, kan du også vælge at tage på bakketure på golfbanen, kigge forbi casinoet eller tage en tur i spaen.

Lækker mad i særklasse:

Selvfølgelig er selve Mortensaftensmenuen helt uimodståelig på Munkebjerg Hotel. Hotellets dygtige kokke sørger for en menu udover det sædvanlige, hvor smag og kvalitet går hånd-i-hånd. Derudover kan du også tage del i deres berømte dessertbuffet, hvor gæsterne kan nyde klassiske og lækre desserter til deres hjertes indhold.

Send kommentar