En Gourmet Julefrokost på Munkebjerg Hotel

En Gourmet Julefrokost på Munkebjerg Hotel

December er en tid for festligheder og fejringer, og der er ingen festlighed mere dansk end en julefrokost. Mens mange holder sig til klassiske retter som risalamande og julefrokostplatte, er en gourmet julefrokost en lækker og sofistikeret måde at fejre på. Munkebjerg Hotel er kendt for at tilbyde en af de bedste gourmet julefrokoster i Danmark, så i dag vil vi tage et kig på, hvad du kan forvente, når du besøger hotellet til en festlig og gourmetoplevelse!

Før man kan starte festen, er der ingen tvivl om, at man skal have en velkomstdrink. Munkebjerg Hotel tilbyder et bredt udvalg af special cocktails, der er perfekte til formålet. En af de mest populære er den kendte “Jul på Munkebjerg”, som er en særlig drink tilpasset til julefrokosten. Den indeholder blandt andet snaps, martini rosso og ginger ale. Smagen er sød og krydret og er en fantastisk start på aftenen.

Efter at have nydt en god cocktail, kan du tage plads ved bordet og forberede dig på at nyde en gourmet julefrokost ud over det sædvanlige. Munkebjerg Hotel har et imponerende udvalg af lækre retter til at blive serveret på denne særlige lejlighed. Alt fra lokale ingredienser til eksotiske frugter og grøntsager, der bliver nøje udvalgt og sammensat for at skabe en uforglemmelig smagsoplevelse.

En af de mest populære retter på julebuffeten er hotellets berømte grillet julepaté med peberrod og portvin. Denne delikate appetitvækker er ikke at gå glip af, og det er en god måde at få smagen af julen ind i munden. Derudover er der selvfølgelig også en lang række af lækre kødretter såsom mørbrad med svampe sauce og and, gjort til perfektion, og antipasti til vegetarer.

Når du er færdig med at spise, kan du slappe af og nyde den vidunderlige udsigt fra hotellets restaurant, mens du nyder et glas vin. Munkebjerg Hotel har en bred vifte af vine fra hele verden, så du kan finde den perfekte flaske til dit måltid og din smag. Hvis du foretrækker cocktails, kan du altid tage en tur til hotellets bar, hvor de dygtige bartendere vil forberede en drink efter din egen smag.

Det er svært at sætte sig ned og nyde de mange smage af julefrokosten uden også at tage tid til at beundre skønheden i Munkebjerg Hotel. Beliggende ved Horsens Fjord, har hotellet en enestående beliggenhed. Hotellet er omkranset af en grøn skov og giver udsigt over fjorden og områdets skønne natur. Der er ingen tvivl om, at dette er en af de mest imponerende miljøer til en julefrokost.

Send kommentar